Preskoci do navigacije

Preskoci do vsebine

Spletni pripomočki in storitve za pripravo na iskanje zaposlitve po izteku epidemije

Zaradi omejevanja širjenja okužbe v času epidemije vam ne moremo zagotavljati osebnega informiranja in svetovanja. Tako v okviru pomoči pri iskanju zaposlitve ni možno izvajati kariernega svetovanja pri svetovalcih ter učenja veščin vodenja kariere in osebnega svetovanja v kariernih središčih.

Prav zato vas vabimo, da se v tem obdobju bolj posvetite spletnim storitvam in pripomočkom za samostojno vodenje kariere.

 • S spletnim portalom eSvetovanje si pomagate pri opisu svojih veščin in kompetenc, ki jih uporabite pri oblikovanju življenjepisa. 
   
 • Na spletnem portalu www.PoiščiDelo.si se lahko predstavite delodajalcem na slovenskem in evropskem trgu z aktiviranjem profila.
   
 • S pomočjo prenovljenega kariernega programa Kam in kako preverite, kateri poklici ustrezajo vašim interesom. Pripomoček vam lahko pomaga pri oblikovanju zaposlitvenih ciljev in je koristen za tiste, ki razmišljate o spremembi na svoji poklicni poti. Mladim pa lahko pomaga pri odločanju o izbiri študija in raziskovanju poklicev.  
   
 • Za izbiro nadaljnjega šolanja vam je na spletni strani Moja Izbira.si na voljo pregled poklicnega in strokovnega ter tehniškega izobraževanja.
   
 • Tisti, ki čakate na prvi svetovalni razgovor po prijavi v evidenco brezposelnih, se s pomočjo vprašalnika Priprava na zaposlitveni načrt lahko pripravite na zaposlitveni načrt. Skupaj z osebnim svetovalcem pri uradu za delo ga bosta opredelila po izteku začasnih ukrepov zaradi epidemije. 
   
 • Vrsto koristnih nasvetov pri iskanju zaposlitve najdete tudi v ePriročniku Spleti svojo kariero.
   
 • Zanimive možnosti vam ponujajo različna spletna orodja in storitve, ki jih lahko uporabite tudi za pripravo na iskanje zaposlitve v Sloveniji: pobrskajte med njimi
   

Držite se doma in ostanite zdravi!

Spletna orodja in storitve, pripravite se na iskanje zaposlitve po izteku epidemije

Skip Navigation LinksDomovObvestilaObvestiloSpletni pripomočki in storitve za pripravo na iskanje zaposlitve po izteku epidemije

Karierno središče - pomoč na vaši karierni poti

Oglasite se v Kariernem središču. Obiščite delavnice in druge dogodke. 

Karierno središče

Obiščite spletno mesto eSvetovanje

Preizkusite spletni pripomoček pri iskanju zaposlitve in razvoju kariere.

eSvetovanje

Eures vam pomaga pri iskanju zaposlitve ali kandidatov v EU.  Tvoja Evropa

Obiščite evropski portal za zaposlitveno mobilnost in spletno mesto Tvoja Evropa.

EURESTvoja Evropa

Obiščite naš Facebook.     Obiščite našo stran LinkedIn.    Obiščite naš kanal You Tube.

Spremljajte nas!

Facebook, LinkedIn,
You Tube