Obvestila

Prednostna komunikacija s svetovalci Eures po telefonu, elektronski pošti ali spletnem klepetu

Predlagamo vam, da za komunikacijo s svetovalci EURES še naprej prednostno uporabljate telefon, elektronsko pošto ali spletni klepet. Če ne gre drugače in nujno potrebujete osebni stik, se predhodno dogovorite za obisk.

Elektronski naslov EURES

Svoja vprašanja o zaposlovanju in delu v Evropi ter storitvah omrežja EURES nam lahko pošljete na elektronski naslov: eures@ess.gov.si.
 

Telefon

Slovenski svetovalci EURES zagotavljajo informacije, svetovanje in posredovanje zaposlitve na evropskem trgu dela. Naše storitve so namenjene tako iskalcem zaposlitve kot delodajalcem in širši javnosti.

Poglejte si kontaktne telefonske številke svetovalcev EURES. 
 

Spletni klepet EURES

Preverite na Evropskem portalu za zaposlitveno mobilnost, kdaj lahko poklepetate s svetovalci EURES iz Danske, Estonije, Hrvaške, Italije, Latvije, Litve, Malte, Nemčije, Norveške, Poljske, Slovenije Španije, Švedske in Združenega kraljestva.

Za informacije o možnostih zaposlitve ali pridobivanja kadra v evropskih državah in o tamkajšnjih razmerah na trgu dela potrebujete le en klik. Pogovorite se lahko v angleščini ali v nacionalnem jeziku (če ni drugače opredeljeno).

Slovenski svetovalci EURES so vam na voljo na spletnem klepetu vsak petek med 10:00 in 12:00.
 

Omejimo širitev okužbe s koronavirusom, svetovalci Eures