Obvestila

Izpolnite spomladansko anketo Napovednik zaposlovanja po spletu

Delodajalce z 10 ali več zaposlenimi vabimo, da do petka, 16. aprila, izpolnite kratek vprašalnik. S podatki o vplivu sedanjih gospodarskih razmer na vaše poslovanje, vaših kratkoročnih načrtih zaposlovanja in morebitnih težavah pri kadrovanju boste prispevali k rezultatom raziskave Napovednik zaposlovanja.

Pridobite digitalna znanja za delovna mesta prihodnosti

Vse hitrejša digitalizacija narekuje dodatna znanja in spretnosti za učinkovito uporabo prednosti sodobnih tehnologij. Izboljšajte svoja znanja s področja podatkovne in poslovne analize, razvoja aplikacij in programskega razvoja. Na spletnih izobraževanjih z brezplačno udeležbo v okviru nove pobude Digitalna znanja za delovna mesta prihodnosti.

Zaključen postopek glede zaposlitve pomočnika generalnega direktorja Zavoda

S Komisije za preprečevanje korupcije (KPK) so sporočili, da so zaključili postopek v zvezi z zaposlitvijo namestnika generalnega direktorja Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje (ZRSZ). Po opravljenem predhodnem preizkusu v zadevi niso bile potrjene kršitve določb Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK), zato je postopek ustavljen.